zondag 6 november 2011

Pepatino op Petit Bazaar!


Nog op zoek naar een supergezellig gezinsuitje? Ken je het gevaar van Petit Bazaar? Meer dan 70 van de leukste (web)winkels en ontwerpers onder één dak, dat van het ICC in Gent op za 12/11 en zo 13/11? Nog één weekje en het is zover! Blije snoetjes in de speelhoek en jonge mama's en papa's die gek worden bij het zien van al het moois? Wij geven je zes foto's én evenveel redenen waarom je Petit Bazaar echt niet wil missen! Nog meer redenen én alle deelnemende shops kan je vinden op http://www.petitbazaar.be.

* We hebben dit keer nog meer dan voordien werk gemaakt van leuke shops voor mama's: borstvoedingslingerie bij La Fille D'O, jurkjes van King Louie (bij Miss Beaver) of Sessun (bij Manufactuur), prachtige juweeltjes, cursus bakken dankzij het Bakjuweel, de heerlijkste papierwaren bij Papiermier, stoffen, patronen én meer naai-leuks!
* Emilie Vercruysse is weer van de partij om je bloedjes op de gevoelige plaat vast te leggen, volledig in de stijl van haar Kapitein Winokio-avontuur, komt dat zien.
* de kinderhoek heeft dit keer een heuse Prinsessencaravan gescoord waarmee we wat girly tegengewicht willen geven aan de fel gesmaakte legotafels.
* je kan heerlijk lunchen, of smakelijk vieruren: van pastasalade, over quiche tot brownies en kaastaart. Koffietje bij en je namiddag smaakt naar meer.
* de hipste kinderspullen- en kleertjes, van steeds meer gloednieuwe winkels en ontwerpers: je vindt het voor één keer allemaal samen
* en tot slot: wij schenken je bij een aankoop aan onze stand een speciaal Pepatino-kadootje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten