dinsdag 25 mei 2010

Diner Dress Jolene

Bij Little Miss Y is het alle dagen zondag, met handgemaakte (!) mini-jurken voor mini-diva’s in zuurstokkleurtjes, bowlinghemden voor jongens en heerlijke jaren ‘50 accessoires...

Denk even aan een zomerdag als vandaag, aan een picnic met cupcakes, muffins, high tea en aardbeien... en beeld je daar de meest prachtige meisjesjurk bij in. Wedden dat Diner Dress Jolene aardig wat weg heeft van die droomjurk? En dat geldt ongetwijfeld ook voor de droomjurk van je little miss.

dinsdag 18 mei 2010

Give away!

Tijd voor een give away!

Wat kun je winnen? Een artikeltje naar keuze uit de collectie van Lovely Mariquita. Dit geweldig schattige bodietje bijvoorbeeld.


Wat moet je doen? Heel eenvoudig: reageer op dit onderwerp en zet de beurs Petit Bazaar in de kijker door ze op je blog of facebook profiel te plaatsen. Een onschuldig handje trekt er een winnaar uit op 31 mei!



Je kan ook steeds lid worden van de Facebook groep van Petit Bazaar of gewoon een kijkje komen nemen op het evenement! Hopelijk tot dan.

woensdag 12 mei 2010

Bambi Love

Het bestaat uit vilt en is hartveroverend schattig. Juist, de broches van Lovely Mariquita. Wat blij zijn we dat een nieuwe lading diertjes onze webwinkel heeft veroverd!

Banana Apple Muffins

Vorige week werd ik 32! Tijd voor een feestje, met milkshake en - yummie - chocolade en banana apple muffins. Zelf gebakken, met de hulp van een hele klas kleuters. Lees: heel makkelijk en extra lekker...


Recept Banana Apple Muffins

Benodigdheden
250gr zelfrijzend bakmeel, gezeefd
175gr bruine suiker
1/2 theelepel gemalen kaneel
1/2 theelepel gemalen nootmuskaat
100ml melk
1 ei lichtgeklopt
3 eetlepels arachideolie
1 appel in stukjes gesneden
2 bananen in stukjes gesneden
3 eetlepels ahorn siroop


Bereiding
Meng het meel de suiker en de kaneel in een kom maak een kuiltje. Meng apart de melk, ei en de olie en giet het in het kuiltje. Meng met een houten lepel. Meng appel en banaan eronder. Giet de vormpjes 2/3 vol en maak met de bolle kant van een lepel een kuiltje in de bovenkant van de muffins en giet er een beetje ahornsiroop in. Bak ze 20 min op 180° C.


vrijdag 7 mei 2010

Baby Version Rock

Ik ben een jongensmama. En ik ben daar heel erg blij mee. Maar... wat werd ik plotsklaps gek van verlangen naar een dochter toen ik DIT tegenkwam: Linari bodysuit van Baby Version Rock.



Het bodysuit-dat-alles-heeft ook wel genaamd: oudroze afwerking, prachtig wit met zachtroze printje, luchtig katoen en bakken stijl! Om over die uberschattige golden studs sandaaltjes nog maar te zwijgen. Het Spaanse Baby Version Rock werd meteen geschikt bevonden en ingekocht. Al was het maar om één meisjesmamashart te veroveren zoals het mijne werd veroverd.



En ik? Ik had geluk, want Baby Version Rock denkt ook aan jongensmama's, en wel met evenveel brio!